středa 14. října 2015

TO CHCI! / NOEMOVA ARCHA

Tenhle týden si u Erwína ve školce povídali o Noemově arše, což je vzhledem k tomu, jaké je venku počasí, docela příhodné. Napadlo mě se podívat po hračkách s tématem potopy světa a záchrany zvířátek. Sama jsem doma jako malá měla Noemovské puzzle od UNICEFu a byla jsem jím naprosto fascinovaná. Při svém pátrání jsem našla pár hraček, které se mi opravdu líbí. Třeba loďku se zvířátky z úvodní fotky, mají v nabídce v Bella Rose. (Bohužel teď ale není k mání.)



Krásným úlovkem by byla i tahle skládací Archa z Fleru, kterou najdete u prodejce Dřevěný svět. Kromě té na obrázku, si můžete pořídit i jednu větší.

Moc se mi líbí i tahle hra s balanční loďkou od firmy PlanToys, kterou můžete koupit třeba tady. Ideální zábava na deštivé odpoledne.



Dvě verze Noemovy archy nabízí i Playmobile. Tu pro menší děti seženete tady, po té větší se budete muset poohlídnout v nějakém kamenném obchodě.

Pokud hraček máte doma hraček dost a raději byste pro děti pořídili novou výzdobu, tenhle plakát jim určitě udělá radost. Nám už doma nějaký ten pátek visí a pořád slaví úspěch. Koupíte ho u Designville.

Do knihovničky by se vám zase mohla hodit knížka Noemova archa od Terezy Říčanové, kterou vydal Baobab nebo třeba tenhle krásný Atlas zvířat pro děti.
---
Tak co, vybrali byste si? 

8 komentářů:

  1. Krásný tématický výběr! Ty dřevěné jsou moc hezké všechny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, díky! Mě se ty dřevěné taky líbí víc, ale od kamarádek vím, že Playmobile slaví u jejich ratolestí úspěch, tak jsem ho tam taky přidala. Ten Atlas je taky moc hezký a plakát, ten je úžasnej, a jsem moc ráda, že ho máme!

      Vymazat
    2. Určitě. U našich dětí Playmobil taky neuvěřitelně frčí. Archu nemáme, ale ony by nejraději měly všechno. Musím před nima vždycky hned schovat takovou tu brožurky, kde je reklama na další sady Playmobilu.

      Vymazat
    3. Já zatím odolávám, ale brzy přijde doba, kdy si Erwín taky začne prosazovat svou...

      Vymazat
  2. Líbí se mi všechny :) už dýl po nejake taky pokukuju, myslim ze k Vánocům k nam jedna při pluje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My si taky brzy nějakou pořídíme. A asi budu mít problém si vybrat, která to bude... Zatím to vyhrává ta od Plan Toys.

      Vymazat
  3. Paráda, my máme ještě tuto dřevěnou krásku - vhodná pro malé děti: https://www.prodeti.cz/drevene-hracky/multifunkcni-lodicka

    OdpovědětVymazat