pondělí 5. října 2015

(Ne)těhotenské šaty z COS


Poslední ze série fotek od Niky. Tentokrát jsem si vybrala šaty, které jsem si koupila na víkendové výpravě v Berlíně v obchodě COS, o kterém moje kamarádka prohláslila, že mi je snad vymyšlený na míru. Možná si je z toho článku pamatujete. Už tenkrát jsem věděla, že jsem těhotná a šaty jsem si kupovala s tím, že v nich je na bříško dost prostoru. A zatím se náramně osvědčily! V době ranného těhotenství nás a Adélkou pěkně kryly a nerozradily. Těď se do nich zase pohodlně vejde. A při focení ve Vojanových sadech nás přišla omrknout i pávice...

Doplňky zůstaly stejné, jako při jejich nákupu, jen vlasy se trochu zkrátily. Na podzim je doplním teplejšími silonkami, kozačkama a svetříkem a později i kabátem a věřím, že je unosím až do konce. A po porodu mi zase pomůžou schovat nějaké to kilíčko navíc. Prostě to byla výborná koupě! Líbí se vám?

8 komentářů:

  1. šaty pěkné...i mamušce to moc sluší.....

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Sama vím, že je občas hodně těžké najít šaty, které by vypadaly i přes větší bříško krásně, jedny opravdu pěkné těhotenské šaty, které mě padly dokonale jsem však našla u značky happymum, jsou tak krásné, že je mi líto, že nejsem těhotná pořád.

    OdpovědětVymazat
  4. Černá je prostě nej. Já ji taky ráda nosím. Po porodu mi zbylo pár kilo a přijde mi, že v černém oblečení to není tolik vidět. Na léto jsem si koupila krásné letní šaty , samozřejmě že černé. Hodí se jak na nějakou společenskou událost, tak i do práce, takže je využívám docela dost.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty vypadají vážně skvěle! :-) Sama mám pro černou celkem slabost, hlavně tedy co se šatů týče. Zrovna pár týdnů zpátky se mi taky podařilo sehnat jedny moc pěkné. Konkrétně přes tento second hand. :-)

    OdpovědětVymazat