středa 21. října 2015

TO CHCI! / DOVOLENÁ!!!

Klidně můžu začít stříhat metr, protože moje "dovolená" začne už za 3 týdny! Ty uvozovky jsou opravdu nutné, to mi každý, kdo mateřskou zažil, potvrdí. Na to mezidobí mezi koncem jedné povinnosti a začátkem té další se ale moc těším a doufám, že mi Adélka dovolí ten čas co nejsmysluplněji využít. Mám v plánu co nejvíc opečovávat Erwína jedináčka, strávit aspoň jeden dva večery s Typoškou osamotě, konečně pořídit výbavu pro Adélku, připravit se na chanuku a oslavu Erwínových třetích narozenin, přečíst si knížku Sourozenci bez rivality, načerpat co nejvíc kulturních zážitků, sníst co nejvíc obědů a večeří s (bez)dětnými přáteli, vysmýčit dům, předběžně navrhnout budoucí dětský pokojíček, dotáhnout několik blogových článků a taky trochu relaxovat! Prostě se co nejlíp fyzicky i psychicky připravit na tu velkou změnu, která nás začátkem roku čeká!

11 komentářů:

  1. to si taky pisu takove seznamy, co chci udelat...Nakonec to konci proskrtane tim, co musim opravdu udelat. JInak peknou dovolenou preji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já budu spokojená, když stihnu půlku. Třeba ten relax... :)

      Vymazat
  2. Já se chystám s přítelkyní na romantický víkend do Mariánských lázní, jelikož jsem jí to slíbil už před rokem, tak musím ukázat, že plním sliby :-D Máme zarezervovaný pokoj v tomto hotelu: http://cristalpalace.cz/ a moc se těšíme ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Abych pravdu řekla, tak už se dovolené nemůžu dočkat... Myslím, že nějaký ten odpočinek bych si už zasloužila. Já bych se letos po dlouhé době opět ráda podívala do Chorvatska... U moře jsem byla naposled před několika lety a už mi to celkem chybí.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si udělala dovolenou nedávno, ale moc jsem si zrovna neodpočinula. Nakoupila jsem si totiž přes https://armik.cz/ novou outdoor výbavu, a tak jsem ji vyrazila testovat do hor. I tak to však byl super zážitek.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mateřskou dovolenou už mám naštěstí za sebou, teď už mě čeká ta letní dovolená k moři :-) Jen musím ještě vybrat to pravé cestovní pojištění z https://www.top-pojisteni.cz/cestovni-pojisteni a můžeme s přítelem a naším malým pěti měsíčním prckem vyrazit!

    OdpovědětVymazat
  6. Také se velice těšíme na dovolenou. Je dost možná, že se nikam na dovolenou nepodíváme docela dost dlouho a tak jsme se rozhodli, že tuto dovolenou opravdu vyzkoušíme vše, co jsme doposud neudělali. Chceme si vyzkoušet i nějaké to potápění , tak uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dovolená! Na tu se také moc těším, ale zatím to vypadá tak, že se každý k moří podíváme nejspíše asi až v létě, z čehož jsem velice smutná. Nicméně to vůbec nevadí, aspoň si zatím mohu doplnit všechny ty různé přípravy před tím, abych to pak nemusela honit za 5 12 :) Třeba teď jsem si našla pojišťovnu na cesťák - https://www.ervpojistovna.cz

    OdpovědětVymazat
  8. No už aby mi zase začala dovolená. Byla jsem v práci za poslední 2 měsíce asi 45 dnů a přestávám to dávat. Jako zdravotní sestra teď máme fakt hodně pilno a bude hůř. Asi se s manžílkem sbalíme, vezmeme auto s nosičem a vyrazíme objevovat krásy středních Čech.

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím. Byl někdo tady v Itálii? plánujeme tam dovolenou, tak snad nám to vyjde :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jo, tak to i my jsme byli minulý rok na dovolené v Řecku a už se na to hrozně moc těšíme zase... Byli jsme tam s touto cestovkou zde a moc doufám, že se nám to podaří zase. No, ale uvidíme, jak se to celé vyklube a co z toho nakonec bude :)

    OdpovědětVymazat