pátek 13. listopadu 2015

The Best of Last Week #6


Tenhle týden jsem si hlavně balila fidlátka v práci a na nějaké extra podněty tedy nebyl čas. V neděli jsem ale byla na Sweet Preweet Marketu, kde jsem si mohla zblízka prohlédnout, ošahat a i koupit několik hezkých věcí pro Erwína a Adélku. O tom, co jsem tam pořídila Erwínovi, jsem se už zmiňovala tady. Holčičí výbavu, kterou si už pomalu chystám, vám taky brzy ukážu. Do té doby se s vámi ale podělím o tipy na značky, které jsem tam objevila.

Na obrázku je třeba něžná myška od Slatidolls. Kromě ní si můžete vybrat z krásné sovy nebo rozkošných jelínků. Pokud máte rádi ručně vyráběné hračky, rozhodně se do tohohle Flerového obchůdku podívejte.

Další značka, která mě na Sweet Preweet Marketu zaujala, je Baby Olé. Mají úžasné holčičí mikiny, vtipná trička s našitou kravatou a pěkná sáčka. U těch jsem obzvlášť váhala, protože jsou unisexová a po Erwínovi by je mohla nosit i holčička.

Madame Coquette psala o "zeleném kočárku" Green Tom, který se mi taky náramně zalíbil.

Z výstav se těším na přehlídku obrazů Květy Pacovské s názvem Maximum Contrast, která byla tento týden zahájena v Galeii hlavního města Prahy. Pokud se o výstavě chcete dozvědět víc, mrkněte na reportáž České televize. My se tam s Erwínem určitě vypravíme, i když tento víkend možná spíš zkusíme VILOmeniny / Ostrovní festival pro malé, větší a velké diváky ve vile Štvanice. Anebo se vypravíme do Zoo, kde se bude v sobotu odpoledne slavit indický svátek světel Diwali. Někdo z vás to zase bude možná blíž do Motola na dětské odpoledne s názvem Česká moře.

A protože se nám v lednici pořád ještě ukrývá několik dýní, potěšila mě kompilace sladkých receptů na blogu Cup of Jo.

Tak, to je pro dnešek všechno, pádím do školky a těším se na šábes! Hezký víkend!!!



5 komentářů:

  1. Ta myska se mi tam taky desne libila, hlavne kvuli te zasterce :) Ale nakonec vyhral indigo jelen :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vtipný, já se totiž nejvíc rozhodovala mezi myškou a tím tmavě modrým jelenem. Kdybychom měli nějakou poličku, kam bych ho mohla postavit, vyhrál by to on. Ať se mu u tebe daří! :)

      Vymazat
    2. Tak to je opravdu dobrá náhoda, asi máme podobný vkus :)

      Vymazat
    3. Myslíš, stejně/podobně dobrý vkus! :)

      Vymazat
  2. Slastidolls je láska. Miluju její ptáčky a Ježka. Ó pana Ježka :)

    OdpovědětVymazat