pátek 27. listopadu 2015

The Best of Last Week #7

Pátek! Pro nakupovací maniaky černý, pro všechny snad pozitivní. Už se moc těším na víkend, i když bude trochu hektický. Budeme s Erwínem a prarodiči slavit jeho třetí narozeniny!!!
Ke správné oslavě patří pořádný dort. V duchu naší rodiny, došlo k několika změnám a v tuhle chvíli tak ani nevím, jestli bude kupovaný nebo stihnu nějaký upéct. Moje schopnosti jsou omezené, ale pokud jste zruční pekaři, mrkněte se na moje inspirační dortové články - inspiraci k prvnímu dortu najdete tady a k tomu druhému zde. (Nutno podotknout, že jsem - zatím! - ani jednu variantu nerealizovala...)

O dárcích, které na něj čekají jsem už psala tady. K narozkám od nás dostane hasičskou stanici od Dupla a tuhle vtipnou knížku.

Kromě plánování a slavení nejspíš nic moc jiného nestihneme. Vy už ale dneska po práci můžete vyrazit na dvě akce v Holešovické tržnici, kde se koná Prague Fashion Market s podtitulem Nespolíhej na ježíška a "pokračování oblíbeného trhu s kvalitními delikatesami" Local Food Market. Máme to sice za rohem, ale není už v mých silách se tam dostat. Škoda.

To samé platí o další akci, která se koná v prostoru nazvaném Radlická - kulturní sportovna. (Mimochodem, co je od Sweet Preweet Marketu sleduju, porádají tam jednu zajímavou akci za druhou.) Tentokrát tam ZOOT pořádá historicky první ZOOTí výprodejový market Radost [dej]. Kromě nákupu dárků se tu můžete setkat s několika slavnými blogerkami, youtubery a dalšími známými osobnostmi. Svým nákupem navíc podpoříte DOBRO.u věc. Podrobnosti zde.

A to už jsme přešli k nákupům, které jsou prostě v tento čas a obzvlášť dneska víc než aktuální. Po americkém vzoru totiž nabízí spousta obchodů v pátek po Díkuvzdání obří slevy. Pokud se ještě dneska dostanu k počítači, omrknu tyhle obchody:

Beautiville, e-shopu s luxusní bio-kosmetikou, dneska výhodně nakoupíte se slevou 20%. Kód: CERNYPATEK. Ale bacha, sleva se nevztahuje na všechno.
Bella Rose a Nordic Day dneska slibují slevy až 70%. A to až do neděle.
V e-shopu s dětským zbožím Feedo můžete se slevovým kódem FRIDAY20 využít slevu 20% na veškeré hračky, kojenecké potřeby, kočárky a autosedačky.
The Little Nordic Shop, kde nabízí krásnou skandinávskou módu pro děti, dostanete s kódem BLACK30 slevu 30%.
V Ma Maison Blanche si pak můžete pořídit hezký kalendář, tisk nebo přání do obálky. Dneska taky o 30 procent levněji. Stačí na konci nákupu zadat BLACKFRIDAY.
Další český e-shop se zbožím Proděti slibuje slevy až 79%.
Pokud se chystáte třeba prarodičům udělat radost kalendářem svých ratolestí, omrkněte Reptisk. Dneska navíc ušetříte 35% z původní ceny.

Určitě je těch slev dneska daleko víc, tohle je ale na mě až až. Co vy? Budete dneska zběsile nakupovat?
---
PS: Taky jste si možná všimli, že mi na straně přibyl banner obchodu Bioo.cz. Už jsem tam při své cestě za výměnou své stávající kosmetiky za tu zdravější pro mě i pro přírodu utratila nějaký ten peníz. A ráda je podpořím i takto veřejně. Zároveň pro vás připravuju o téhle své kosmetické změně nějaký článek, protože jsem zjistila, že kvalitní biokosmetiky (v hezkém balení - sorry jsem prostě estét a potřebuju mít kolem sebe hezké věci) je docela hodně! Zatím se mějte bájo!!!

7 komentářů:

  1. oslavu si užijte a jsem zvědavá jaký dort nakonec zvítězí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! První oslava se povedla. I s kupovaným dortem...

      Vymazat
  2. A prosím, prosím, poradíš mi, jak na blog vložím náhled instagramu, jako tu máš ty. Díky

    OdpovědětVymazat
  3. a poradíš mi, prosim, jak pridam na blog odkaz na instagram, jako tu mas ty. Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tady najdeš návod: http://www.ogbongeblog.com/2014/03/intagme-instagram-widget-for-websites.html. Pokud bys to chtěla dovysvětlit, pošli mi prosím tě mail - kusanec.cz(at)gmail.com. Ráda ti pomůžu. Pa a hezký den!

      Vymazat
  4. Já nakupuju, když něco potřebuju a ne když jsem k tomu nucená prostřednictvím Black Friday apod. Samozřejmě jsem ráda, když se mi podaří při nakupování ušetřit, proto využívám aktuální slevové kupóny , které mohu využít kdykoliv.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem na Black Friday vloni pár věcí nakoupila, ale nejsem si jistá, že byly věci v takové slevě, jak se na první pohled zdálo. Letos se tím už nenechám zlákat. Navíc jsem před časem objevila slevové kupóny , díky kterým za nákup ušetřím během celého roku.

    OdpovědětVymazat