úterý 22. října 2013

Čtyřicet šest týdnů

Minulý týden byl plný zážitků. Pro nás i pro Erwína. Největší událostí bylo, že strávil první noc bez nás. Moje mamka dala Typoškovi k svátku lístky do Národního a nabídla, že nám k tomu kulturnímu zážitku dopřeje i hlídání. Všichni jsme to nesli statečně. Pro Erwín to bylo dobrodrůžo a i když se nám po něm stýskalo, ráno se jen tak povalovat v posteli, udělat si k snídani omelety a pak se do ní zase vrátit, bylo božské...

Přes víkend u nás byla návštěva, jak už jsem psala tady. Byli jsme na Žižkovské věži a pak už jsem to pro jistotu brala s Erwínem easy. Zase si někde spískal rýmu a vůbec byl z dětí trochu přestimulovanej. A rýsuje se mu druhý zub! Dostal zákaz kousání a šaty za odměnu jsou víc, než aktuální!

4 komentáře:

  1. miláček:-) my jsme také statečně prošli rýmou:-) ať je mu lépe.. :-)
    nojo, chvilky ve dvou ..jsou vzácné ..a krásné:-)
    pěkný den kusanci

    OdpovědětVymazat
  2. A Erwín už se večer obejde bez mlíčka? Kojíš ještě? Mně by se taky líbilo někdy večer někam vyrazit, ale Motýlek baští zatím jen v poledne zeleninu a večer jsem pro něj pořád ještě nepostradatelná. S odsávačkou jsem se bohužel neskamarádila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Večer mu dávám kaši. Byl to první příkrm na přilepšenou, protože mu moje zásoby časem přestávaly stačit. Vždycky v noci dobře spal. Celou noc (19:00 - 7:00) dal myslím už kolem čtvrtého měsíce. Od šestého měsíce nekojím. Ono to ale všechno tak rychle utíká, klidně koj a buď u něj a rande si dejte s Motýlem třeba v neděli odpoledne. :)

      Vymazat