středa 23. října 2013

Sloni a sušenky / Jane

Tohle je další z mých chabých pokusů o účast v dovednostní soutěži. Kdyby byl v sázce ostrovtip a znalost těch nejnepoužitelnějších faktů, měla bych možná šanci. Tentokrát na mě nezbyde ani bramborová cena... Ale soutěže jsou výzva a spolubogerky se mají podporovat, takže hurá do toho. Ukážu vám a Janě z Jane at Home svůj jediný pokus o DIY projekt.

Z domácích prací jsem sice vždycky měla jedničku, ale to bylo jenom proto, že za mě pletla, šila a vyšívala moje drahá babička, která se vyučila v jednom z nejlepších prvorepublikových salónů. (Doufám, že po tomto přiznání nebudu muset vrátit vysvědčení ze ZŠ!) Já sama jsem moc šikovnosti nepobrala. Sice jsem doufala, že mě třeba porodem Erwína osvítí kutilský duch, ale zatím se evidentně vznáší nad jinými příbytky... Každopádně jeden pokus tu byl. Typoška mu říká sloni a sušenky (měly to být mraky, ale on je akademický malíř, tak tomu asi rozumí víc.) Kolotoče, které jsem viděla prodávat, se mi moc nelíbily. A jelikož Erwín stejně vždycky po uložení do postýlky spal jako dřevo, nebyl důvod ho nějakými uspávadly rušit. Pro štěstí se nad ním vznáší sloni od maminky. Zatím je to prototyp z papíru. Ale dejte tomu dva tři roky, možná ještě jedno mimino a já ho dokončím!

21 komentářů:

  1. No tak to je krásné! To mi neříkej, že nejsi zručná! Kéž bych měla taky takové chabé dovednosti :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za poklonu. Ten drát je z designovýho obchodu. A ty sloni a mraky. No, to by vystřihl skoro každej. Ale nápad se počítá, to jo. A snaha taky. :)

      Vymazat
  2. Sloni a sušenky jsou boží. Inspirovala jsi mě :) Taky budu potřebovat za chvíli něco podobného, Lolu kolotoče neskutečně bavěj, ale na ten přidělanej k postýlce už skoro dosáhne, tak ho budu muset vyměnit za nějakej nedobytnej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem rada a jsem zvedava, co vymyslis! Ja mam doma pripravene barevne kousky filcu, abych ten kolotoc dodelala. Ty me ale nejspis predbehnes. Zitra vyvesim par profi kolotocu pro inspiraci.

      Vymazat
    2. Super, tak už se těším na inspiraci. Lole jsem právě z filcu dělala i ten, co má na postýlce, on je to takovej vděčnej materiál.

      Vymazat
    3. Doufám, že tě můj výběr inspiruje. Co se realize týče, hravě mě strčíš do kapsy! :)

      Vymazat
  3. nádherní sloni.. a super fotka:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Motýlek má nad postýlkou kolotoč, který dostal od babičky. Jsou to takoví medvídci s křídly - asi to mají být motýlci. Když se zhasne, promítá to na strop světelné motýlky. To je docela hezké. Ale hraje k tomu hudba - taková ta dětská odrhovačka, a i když to má dvě úrovně hlasitosti, i na tu nižší to hrozně řve. Asi je to pro nahluchlé děti, jinak nevím, koho by to mohlo uspat. Naštěstí se to dá pouštět i bez hudby. Ale v tom případě na ty světelné motýlky na stropě stejně koukám hlavně já, když mi Motýlek usíná u kojení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hudbu bych asi taky vypla a nechala se ukolebat svetelnym efektem...

      Vymazat
  5. Kolotoč vypadá fantasticky, vůbec jako celá ta fotka!

    OdpovědětVymazat
  6. ta fotka je uplne profi, a nahodou i ti sloni a susenky jsou bozi! mimina pry stejne nejvic berou cernobile veci, takze staci uz jen orazit slony razitkama, a mas upgrade verzi pro druhe miminko, hihi .)) ale mi se libi i ti bili sloni, na erwinove nadhernem baby blue pozadi krasne vyniknou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) K druhému dítěti si od příbuzenstva poručím černý papír na slony...

      Vymazat
  7. A mně se to líbí moc a moc! :-) A ta fotka je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné DIY... moc Ti fandím... Fotka je fakt profi!

    OdpovědětVymazat
  9. WOW, perfektný nápad!!!!

    http://mothersinprague.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat