úterý 8. října 2013

Čtyřicet čtyři týdnů

Minulý týden jsme byli navštívit tatínka. Mamka byla na dovolené v Tunisu, tak jsme toho využili a vytáhli z něj nějaké fotky a rozumy. Chceme z nich udělat Erwínovi knihu o dědečkovi. A pak přejít k mojí mamce a vyzpovídat i Typoškovy rodiče. Jednou to určitě bude moc hezká památka. Při té příležitosti jsme navštívili místní zverimex. Erwín koukal na morčata, psouna a králíky, až se vykláněl z kočárku. O víkendu jsme ho tedy zase vzali do zoo. Tam ho ale daleko víc zajímaly děti. Tolik pohromadě jich zas tak často nevidí, tak si to užíval a hypnotizoval přítomné slečinky o sto šest.

Aby měl gendrově vyvážené hračky, dostal první panenku. Hrála si s ní už moje mamka a pak já, tak ať si zkusí takovým skvostem pohrdnout. Zatím se mu líbí. Ňoume jí očička a ožužlává hlavu.

6 komentářů:

  1. dívala jsem se zpětně na vaše týdny.. tohle krásné uspořádání má svou logiku:-) člověk vidí hnedle tu ohromnou změnu.. jak se z malinkatého broučka klube velký človíček..
    vždycky žasnu nad našima fotkama..jak mohl být chlapeček tak malinkatý:-)
    u ervínka-adámka jsou navíc patrné stejné rysy od začátku..do teď..
    my jsme se nějak úplně obličejově změnili (ale miminko nám v porodnici nevyměnili, to vím určitě:-)
    babička nám předevčírem donesla staré fotky.. něco také přefotím, aby jsme měli jednou co nabídnout.. škoda jen, že spousta těch obrázků..je němá..
    nikdo už si nepamatuje, co měl-a dotyčný rád, jaký měl hlas, čeho se bál, co si přál.. to by mě zajímalo ještě více..
    kamarádka se mě teď ptala, cože to kupujeme za hračky.. prý četla studii, jak to, s čím si děti od začátku hrají, ovlivňuje jejich charakter...
    nu.. z části určitě ano..
    užijte si dne:-)
    p.s. také už koukáme po malých slečnách:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si fotky obcas prohlizime, jak jdou po sobe. Je neuveritelny, k jakym zmenam doslo za tak kratkou dobu. Jsem moc rada, ze jsem u foceni vydrzela.
      U starych rodinntych fotek je mi taky lito, ze se o dotycnych nezachovalo vic, nez tvar a par kusych informaci. Pokusime se to timhle malym projektem zmenit.
      Souhlasim, ze hracky a prostredi ovlivnuji povahu. Snazim se o balanc stridmosti a tribeni dobreho vkusu. Mam to ostatne od svoji babicky, ktera si radeji usetrila na jednu hezkou vec, nez aby kupovala nekolik nekvalitnich. Tak snad se nam to podari.
      Taky preju moc hezky den! :)

      Vymazat
  2. Tu zoo lehce závidím, taky bych tam ráda, ale nějak se nesešlo, že bychom neměli program a zároveň vyšlo počasí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My to mame kousek, tak jsem si k narozeninam nechla nadelit rocni vstupne. Nemusime pospichat stresovat se, ze nestihnem vsechny zvirata. Domu pak jdeme Stromovkou. Takovy hezky ritual.

      Vymazat
  3. Máme stejnou panenku, taky po mně a po bráchovi a holky si s ní taky hrají. Jen má červeně namalované botky a ještě pusu a nos. Vždycky si říkám, co si z ní asi Johanka a Rozárka kromě rodinné tradice a nashromážděné pozitivní energie vysávají za chemky :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám po mamce ještě jednu i s botama, ale tu jsem zatím nechala na hraní neteřím. Možná je to ta samá... Nad chemikáliema jsem taky přemýšlela. Erwín naštěstí tuhle panenku zas tak moc nekouše, tak snad bude v pořádku... :)

      Vymazat