středa 30. října 2013

TO CHCI! / iPHONE

Foto: Mighty Purse
Typoška ho už nějaký ten pátek má, ale ještě pamatuju doby, kdy říkal: "Kdybych teď měl iPhone podíval bych se, v kolik nám jede bezbariérová tramvaj, kde je nejbližší restaurace, v kolik hodin tam zavírají..." Já v duchu mudrovala, že je to přeci zbytečné a život má být dobrodrůžo. Jenže teď ho má a já mu často volám: "Typoško, kdybych teď měla iPhone, podívala bych se, ale prosím tě, jak se tam dostanu? A v kolik mi jede bezbriérová tramvaj? A do kolika je tam otevřeno?"a tajně doufám, že letošní vánoční kampaň mého telefonního operátora ke mně bude shovívavá a iPhony budou prodávat za hubičku... A do sady bych prosila tohle super psaníčko, které vám mobil samo dobije a hlavně je tuze hezké.

6 komentářů:

  1. Já teda nevím, ale na všechno tohle se zvládám podívat i na androidím telefonu, který stojí čtvrtinu toho co iPhone :) můj současný je teda dražší, ale jen proto, že to byl dárek... nenapadá mě moc věcí, které by iPhone uměl a jiný telefon ne. Jasně, je to designovka a spousta lidí přísahá na ovládání a AppStore atakdál, to nikomu neberu, ale čistě pro účel internetu v mobilu je tu spousta levnějších variant ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím a doufám, že před vánocema iPhony trochu zlevní. Taky nemusim mít ten nejnovější model, tk ta cena bude snad skousnutelná. Po Typoškovi jsem zdědila iMac, s kterým mi doteď pomáhá. Budu potřebovat pomoct asi i s tím iPhonem, takže je fajn mít stejný typ telefonu v rodině.

      Vymazat
  2. Já iPhone mám a vytvořila jsem si na něj slušnou závislost, což mi na celé věci trochu vadí. Ale jiný telefon už bych nechtěla :-) Nicméně to psaníčko, které ho samo dobije, je velmi šikovná věc (pokud to skutečně funguje - nějak to asi nechápu), neboť iPhone mi vydrží nabitý zhruba tak 1 den. Což mi na celé věci taky trochu vadí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vanilko, zkus tovární reset (nezapomenout zazálohovat fotky, zprávy apod.), muži to teď s výdrží dost pomohlo...

      Vymazat
    2. Já právě Typoškovi do jeho telefonu taky furt lezu a líbí se mi. Psaníčko se mi líbilo vizuálně, moc jsem ani nezkoumala, jak funguje. Předpokládám, že se u nás stejně nedá koupit. :)

      A Quanti, díky za tip. Až budeme mít doma nějaký IT problém, vím na koho se obrátit. Blogerky sobě! :)

      Vymazat
  3. Jaký je náš názor na pouzdra i iphony? Ano nebo ne? Odkud případně objednáváte? Mě se zatím nejvíce líbil Tento

    OdpovědětVymazat