pátek 4. října 2013

Už zase skáčem přes kaluže

a) šátek, Lindex, 199,-Kč b) čepice, Gap, €14,95 | c) parka, H&M, 899,- | d) mikina, H&M, 149,-Kč e) Body, KappAhl, 249,-Kč  | f) kaštany pro štěstí | g) gumáky, Novesta, €31 | h) hodinky, American Apparel, $30 | i) džíny, Gap, € 26,95 

Minulý týden jsem vám ukázala tři parádní kousky, které jsem si vyhlédla během STUDIO designSUPERMARKETu. Dneska jsem si připravila výběr oblečení, ve kterém by se malým uličníkům parádně šoupalo nohama ve spadaném listí a skákalo do kaluží.

Zamilovala jsem se do parky od Mothercare, ale je docela drahá a ani nevím, jestli jí budou u nás nabízet. 
Podobnou nebo tmavě modrou prodává ZARA. Ta na obrázku je z H&M a je ze všech cenově nejdostupnější. Zimní bundičky jsem na letošek dostala od kamarádky, ale příští rok bych Erwínovi takovou klidně pořídila. Připomíná mi bundy, které nosili v zimě moji rodiče, když jsem byla malá. Šátek je z Lindexu a vážně uvažuju, že ho Erwínovi pořídím. Mám totiž pořád pocit, že mu táhne za krk. Čepice a džíny jsou z Gapu, který zasílá zboží i do ČR. Moc ráda tam nakupuju, protože se tam dají sehnat opravdu krásné kousky. Tyhle zateplené džíny už Erwín má. Koupila jsem velikost 18-24měsíců. Dají se krásně vyrolovat a vydrží tak i na příští rok. 

Vybraná mikina je z H&M. Ještě hezčí mají v Reserved. Kapuca mi ale kazila kompozici, tak jsem tam dala tuhle, která je ale taky moc pěkná. Bodýčko od KappAhl je klasika. Dlouho jsem nevěděla - stejně jako u Reserved - že nabízí i dětské zboží. Když jsem pak objevila kolekci Newbie, litovalal jsem, že už Erwín nebyl miminko. Líbí se mi, že je jejich oblečení v tlumených barvách. K toulání v přírodě je samozřejmě potřeba mít pořádný holinky. Tyhle od Novesty se dají sehnat v pražské La Gallery Novesta. Krásné prodává i Crocs. Čas, který ubíhá během radovánek pěkně rychle, si může vaše dítko měřit stylovejma hodinkama s létajícím balónem od American Apparel. Pak už stačí pár kaštanů do kapsy pro štěstí a podzim bude, jak má být. 

11 komentářů:

  1. Krasne kousky, Erwin bude stylovej fesak :-)

    OdpovědětVymazat
  2. och och och! tenhle post mi hodne sedl do noty.. zelenou parku mam vysnenou i pro sebe, kiki uz svou pro letosek ma, dokonce ma i fishtail, to se mi na parkach strasne libi! krystof ted bude asi hodne nosit i flanelovou kosili (nejhezci ma ted z gapu .)) a vzhledem k mega zime u nas i vlnene podvlikacky a tricko... jo a holy krk me taky traumatizoval, mozna vic nez krystofa, tak jsem loni usila satek podsity flisem "minky" a bylo hotovo, na klasickou salu si zatim kvuli vlajicim cancourum netroufam. vkusne lehke zateplene holinky zatim hledam, zkusim nekde blizko okouknout ty novesty, ale pripadaji mi tezke :/ a teda jak vidim ty ceny, jsem fakt stastna, ze se mi dari hodne veci nalovit v sekacich, uf! ale vybrala si pro erwinka krasne kousky, podle fotek ma proste styl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ti můj výběr padl do noty. Taky si říkám, jestli ta šála není nebezpečná. V Lindexu jsem viděla falešný rolák. Možná koupím ten. Erwín je veliký fešák, i když mu všechno na seznamu nekoupím. :) Byla to taková moje hra. A taky mě Typoška učí s Photoshopem a Indesignem... :)

      Vymazat
  3. Tu parku chci taky pro sebe!!! :) a šátek nebo šálku zvažuju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovou parku nosily kdysi oba moji rodiče. Je to pro mě absolutní návrat do dětsví. Když nad tím teď přemýšlím, je možné, že je pořád někde mají. Hmm, asi se po nich při příští návštěvě podívám... :)

      Vymazat
  4. Krasný kousky, Erwin bude stylovej. Ještě,že exitují i sekače a Gap atd.je pak za pusu, jinak by ti naši uličníci asi chodili nahatý a nebo by jsme měli dost hlad :).

    OdpovědětVymazat
  5. To teda jo. :)
    Tohle je jen takový vysněný obleček, který třeba někoho inspiruje...

    OdpovědětVymazat
  6. Super výběr! Nevíte, jestli KappAhl má nějaký eshop? V ČR už jeho obchody nejsou, že? A ty dětský věcičky mají nádherný!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Taky je mi moc líto, že u nás KappAhl zavřel všechny obchody. Moc se mi líbila jejich Newbie kolekce pro miminka, ale i věci pro starší děti. E-shop bohužel nemají.

      Vymazat
  7. Tyjo, to máš teda pravdu. Ještě že existují ty sekáče, jinak nevím, co bychom dělali :-D Jestli ti můžu doporučit jeden fakt fajnovej eshop second hand, tak je to tenhle . Jeho primární výhodou je to, že vše nakupují od lidí, takže víš, že než sis něco koupila, prošlo to i jinými rukami :)

    OdpovědětVymazat