pondělí 25. listopadu 2013

Brandnooz / První zásilka dorazila!

První zkušební zásilka Brandnooz boxu z Německa dorazila v pátek. Už když jsem si ji přebírala, mi bylo jasné, že obsahuje i mailem anoncovanou bonusovou krabici se surovinami na pečení. Při rozbalování jsme se ke krabicím seběhli všichni tři a celí natěšení jsme čekali, co v ní objevíme. Radost to byla veliká, i když nejvíc obsah ocenil Erwín. Ten totiž k hraní zužitkoval nejen nabízené výrobky, ale i pěkné polstrovací pytlíčky a piliny.

Tak a tady už tu krasavici máme! Obsahuje: Milk Shake s příchutí malin, cucavé bonbóny Pulmoll, eintopf s hovězím masem, sladkou směs oříšků a čokolády Schokolata Soft & Sweet, čočku beluga, Africolu bez cukru, olivový olej Livio a omáčku na lasagne. Všechny výrobky ráda vyzkouším, jen ten eintopf si bude muset vzít Typoška do práce...



Box obsahoval i podrobný popis dodaného zboží včetně ceny a data uvedení na (německý) trh, časopis Nooz s recepty a nabídku vánočního stromku. Doufám, že se český Brandnooz inspiruje a bude ke krabicím přidávat taky tak pěkně zpracované informace.

Několik dní před odesláním krabic, jsem od Brandnooz dostala milý e-mail, že jako bonus pošlou na zkoušku i Back Box, který obsahuje produkty na pečení. Našli jsme v něm: směs Mini Muffins Milka, umělé sladidlo na vaření a pečení Nevella, rostlinný tuk Sanella, hladkou mouka Diamant, sušenky Likies od Hans Freitag, karamelový krém od firmy Lotus, krémová ozdoba a zdobící kuličky od Pickerd, brusinky od firmy Kluth a lahvinku Mia Moscato. Nedávno jsem tu pro inspraci vystavovala krásné narozeninové dorty. Erwína k prvním narozkám jeden od maminky taky čeká, takže tahle krabice u nás v kuchyni rozhodně najde své uplatnění.

Fotka s letákem představující obsah Back Boxu spolu s přidaným časopisem Laviva. Můžu si v něm brousit svou chabou němčinu. A když už jsme u těch dovedností, Olivka dneska psala o tom, že food styling je jedno z jejích povolání snů. Jó to by se mi taky líbilo, i když bych si asi stěží vydělala na slanou vodu...

Tento článek byl podpořen firmou Brandnooz.cz.

6 komentářů:

  1. Chmm, ty bys člověka nalákala...!

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Ve dnech Marianne jsme se před pár lety plácli přes kapsu a koupili si židle od Eamse. Jen se obávám, že většina návštěv si stejně myslí, že jsou z IKEA. :)

      Vymazat
  3. Ok jdu do toho taky:-)Vypadá to skvěle a otevírá to zcela nové možnosti pro mé vaření na mateřské,které mi už někdy přijde opravdu nudné a stereotypní-mírně řečeno:-) Takže opět děkuji za tip!!!
    Míla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že moje vaření teď taky postrádá invenci. Teď spíš hraju na čas. Ráda bych to ale změnila...

      Vymazat