středa 27. listopadu 2013

TO CHCI! / NE DO VESMÍRU

Včera večer hlídala Erwína babí a my jsme se s Typoškou po hodně dlouhé době vydali do kina na film Gravitace. Proběhlo všechno. Popcorn, cola i 3D brýle. Což o to, podívaná je to krásná, jen si nejsem úplně jistá, jestli bych se po tomhle filmu, chtěla do vesmíru podívat. Teda ne, že by se mi ta možnost nabízela... Z téhle scény mi doteď naskakuje husí kůže. Na druhou stranu s Typoškou bych si ráda vyšla častěji. Zařekli jsme se, že si to nějak zařídíme a aspoň jednou za měsíc spolu někam vyrazíme.

PS: Po návratu domů jsem samozřejmě začala googlit, jakže to s tím vesmírným pobytem je a vybrala pro vás dvě vtipný videa: jak se ve vesmíru chodí na záchod a jak je to s pláčem. No, nakonec si říkám, že by to tam tak hrozný bejt nemuselo...  

3 komentáře:

  1. A já chci jít na ten film (do vesmíru tedy ne, to jsem si jistá). Jen si myslím - nikdy, fakt nikdy jsem svého muže, ani když to ještě nebyl můj muž, nedržela v kině za ruku, ale tady bych asi fakt musela... A ta instruktážní videa jsou skvělá! Dík :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vizuálně je ten film moc krásnej. Vyvolával ve mě ale docela úzkost. Ta metafora o lidské samotě a konfrontace s jistou smrtí... Instruktážní videa mě ale naštěstí před spaním trochu rozveselila. Jinak bych z Gravitace asi měla noční můry. :)

      Vymazat
  2. Ahoj, také jsme nedávno byli na filmu, kde byly potřeba 3d brýle. Problém je však v tom, že já osobně nosím ještě dioptrické brýle a tak mi bylo docela nepříjemné mít 2 brýle najednou. Doufám, že se ta technologie zlepší a budou myslet i na lidi se špatným zrakem :-)

    OdpovědětVymazat