středa 13. listopadu 2013

Brandnooz nově v ČR

Slyšeli jste už o mezinárodním portále testovačů novinek z oblasti potravin Brandnooz, ke kterému se můžete přidat i vy? Jejich vize je: "Stát se světově a zároveň lokálně nejdůvěryhodnějším zdrojem pro spotřebitele při objevování nových potravin na trhu!" Po ladyboxech a senzaboxech s kosmetikou, po kterých jsem nikdy nijak zvlášť nezatoužila, představuje brandnooz boxy, ve kterých každý měsíc obdržíte novinky značkových potravin v hodnotě minimálně 330 Kč. Cena brandnooz boxu je 199 Kč měsíčně s dopravou domů zdarma. Už jsem pro vás vyzkoušela stahovací spodní prádlo z internetového obchodu Avendro. Proč bych nevyzkoušela i tohle? První box dorazí ještě z hnízda v Německu a jsem zvědavá, čím mě překvapí!

7 komentářů:

  1. děfče, já sem asi vůbec nepolezu, sakra, ladybox je v poslední době obřím zklamáním, tak jsem se těšila, že budu mít třista k dobru, a ono né, ach jo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem v kosmetice docela vybíravá, takže ty kosmetický boxy pro mě moc lákavý nebyly. Navíc jsem se o nich dozvěděla až docela pozdě, kdy už z recencí bylo poznat, co v nich obvykle bývá.

      Vymazat
  2. docela mně to nalákalo, ale na druhou stran si nejsem jistá, jestli při své "vybíravosti" co do složení potravin nakonec vždy otestuju celý obsah...ale zase když do toho jdeš Ty? :-p

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si nejsem jistá, zda spotřebuju všechno. Potraviny jsou ale dobrý dárky, takže co neužiju já, udělá radost někomu jinému. Uvidím, jestli po těch dvou zkušebních měsících pro bloggery, budu chtít pokračovat. Dám vědět. :)

      Vymazat
  3. tentokrat - nelibi. asi jsem zpatecnicka nebo az presprilis "zelena". nechapu proc by mel clovek vubec kupovat zakladni potraviny jako treba jogurty, marmeladu, chipsy...apod. dovezene z jinych zemi nez ve ktere zrovna zije.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu a souhlasím. Ta první krabice je z Německa, protože Brandnooz u nás teprve začínají. Posílají ji na ukázku a pak už bude chodit jídlo z Čech. Bloggerům nabízejí službu vyzkoušet na dva měsíce zdarma. Pak se uvidí. Raději taky nakupuju v tržnici, kde se dá sehnat už nejen zelenina a ovoce, ale i domácí jogurty, máslo, vajíčka, chleba nebo maso. Na druhou stranu mi přijde zajímavý mít k dospozici web, na kterém najdeš názory ostatních na určité potraviny. I když ono si většinou stačí přečíst složení výrobku a je ti jasný, co to bude za kvalitku... Zkusím a dám vědět, jestli budu pokračovat. Hmm, a teď mám ještě díky tvému komentáři chuť na chipsy, které normálně nejím. Takže dík. :D

      Vymazat
  4. Já tedy stahovací prádlo ještě nezkoušela, ale pořizovala jsem si nedávno opravdu luxusní mateřskou podprsenku , která mi příjde opravdu v topíčku. Doufám, že se manželovi bude líbit... To je prakticky to jediné, proč jsem si ji pořídila.

    OdpovědětVymazat