středa 30. července 2014

TO CHCI! / NOCLEH V BRNĚ

Není mezi vámi nějaký Brňák, který by se rád vydal s rodinou na prodloužený víkend do Prahy a vyměnil si při té příležitosti s námi byt? Chtěli bychom se výhledově s Typoškou a Erwínem podívat do Brna a za nocleh se nám nechce platit. Ideálně hledám někoho, kdo má malé dítě, abychom s sebou nemuseli tahat všechny serepetičky, které jsou pro Erwína potřeba. Hlavně dětskou postýlku (stačí cestovní) a židličku. Na oplátku můžete pro sebe a své dítko použít vše, co skýtá naše obydlí. Z blogu mě trochu znáte. Víte, že jsme slušná rodina a Erwín je správňák, který vám z obydlí kůlničku na dříví neudělá. A pokud bydlíte v jiných krásných českých i zahraničních městech, napište klidně taky. Výletů není nikdy dost!
---
Ozvěte se buď do komentářů nebo na mail kusanec.cz@gmail.com. Díky!

15 komentářů:

  1. To zní super. Jestli získám požehnání svého manžela, tak nabízím ten svůj - něco málo k vidění na blogu DesignVille (http://www.designville.cz/blog/fotky-kuchyne). Víkend s rodinou v Praze už také nějaký ten čas plánujeme. Btw. vešli bychom se k Vám čtyři - dva dospělí a děti 3 a 7?
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, píšu ti mail a doufám v požehnání tvého muže. I když chápu, že ne každý je ochoten si domů takhle někoho pustit.

      Vymazat
  2. radi vas uvitame v bavorsku:-)
    mia (demanty)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen neříkej dvakrát! Dá se k vám dojet vlakem?

      Vymazat
    2. ale s jednim prestupem. autem je to pohodlnejsi:-) plus mate potom vice moznosti probadavat okoli (lesy, hory, mesta, zidovske pamatky:-)
      mia

      Vymazat
    3. Jenže mi auto nevlastníme. I tak by to určitě nějak šlo. Letos už to ale nedáme, ale třeba příští rok bychom si výlet udělat mohli...

      Vymazat
    4. dobre, poslala jsem ti email
      krasny den:-)
      mia

      Vymazat
  3. úžasný nápad :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem u vytržení! :)
    Bohužel jsem z okolí Prahy, takže nenabídnu ani nevyužiju, ale nápad a odvahu musím ocenit! Přeju, ať se Vám otevřou netušené možnosti - už jen to Bavorsko zní prostě krááásně.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, o takovéhle výměně přemýšlíme už dlouho, proto bez velkého rozmýšlení nabízíme domek v Jihlavě. Je mi jasné, že Jihlava není Brno ani bavorsko, ale kdybyste zatoužili po venkově:) Dům i zahrada vybavená pro malé děti, do centra 10 min. pěšky, hezká ZOO, blízko Telč, Třebíč.

    OdpovědětVymazat