středa 9. října 2013

TO CHCI! / NA DESIGNBLOK

To chce ale touhle dobou v Praze snad každý, kdo se zajímá o design, módu a umění. Pondělní pozvánka na zahájení zůstala nevyužitá. Nevyšlo mi hlídání a měla jsem celkově špatný den, takže i když bych to nakonec jakž takž stihla, vzdala jsem to. Včera jsme nechali Erwína očkovat, tak jsem ho nechtěla tahat po všech čertech. Pro jistotu zůstanem v karanténě i dneska. Upřímně doufám, že zítra a v pátek tam aspoň nakouknu. A pak je tu ještě víkend... Brožuru a vstup mám nachystané. Co vy, stíháte to letos? A máte nějaké tipy, co nevynechat?

6 komentářů:

  1. My si vcera odbyly Kafkuv dum a v sobotu dam asi nakladovy nadrazi. Sama se Sarou to bylo dost narocny, o vik. uz budu mit hlidani, tak si to snad uziju vic :-) Urcite vam nic neutece, taky bych to po ockovani odlozila :-) Treba se tam jeste potkame :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja vcera byla v Art Housu a dneska v Kafkove dome. Zitra dam mozna Open Studio, ale pry jsou tam prevazne komercni instalace. Tak uvidim, podle pocasi a nalady...

      Vymazat
  2. Taky bych se tam ráda potkala a konečně předala to Goshico pouzdro, co??.)

    OdpovědětVymazat
  3. segra byla včera, nepokrytě jsem jí záviděla :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty to asi letos nezvladnes, co? Ja nebyla loni a nakonec jsem si rikala, ze to vlastne nevadi. Vystavovatele jsou kazdy rok podobni... O to vic si to pristi rok uzijes! :)

      Vymazat