čtvrtek 19. prosince 2013

Erwínovy narozeninové dárky

Erwínovy narozeniny jsme slavili na několikrát. Nejdřív jsme pro prarodiče uspořádali oslavu u nás doma. O týden později byl pak veliký mejdan v Divokých matkách, kde jsme slavili dohromady s Emou, kterou zná Erwín z porodnice. Velké slavení znamená hodně dárků a protože jsem hlava děravá, ráda bych Erwínovi zaznamenala, cože to všechno k těm svejm prvním narozkám - kromě dortu od maminky - dostal...




Samozřejmě dostal spoustu hraček. Na obrázku je žirafa od tety Katky z Kladna, roboti a xylofon od nás, houpací tučňák a tahací Duplo. Taky dostal krásný dřevěný traktor, se kterým už se fotil, dřevěnou ambulanci od bratrance a sestřenice ze Žatce, zatloukací špalíky z Ikea od sestřeniček z Klánovic a hmatové pexeso od Žanety, o kterém vám ještě napíšu. Od Emy dostal malého roztomilého hrošíka. Do knihovny nám přibylo i několik krásných knížek. Nejvíc mě potěšily Co by se stalo, kdyby....O perníkové chaloupce, Ostrov pokladů a O smutném tygrovi. Kromě toho dostal třeba i dvě památeční narozeninová trička, porcelánový servis doktor Bolíto a od babičky nočník. Dárků bylo fakt hodně. Některé má schované a bude je dostávat postupně. Všechny ale jsou moc krásné a už se těším, až si s nimi budeme hrát.
---
A pokud nemáte dost, tady je nálož dárků, které dostal Erwín k Chanuce a zde najdete výběr našich oblíbených knížek. A pokud chcete dárkem udělat dobrý skutek, pár nápadů najdete tady.

6 komentářů:

  1. Děkuji za krásné tipy! Vlastním dva synovce(1), (4) a pořád hledám, co by je mohlo potěšit. Rozšíření k dřevěné železnici sice nikdy nezklame, ale ´Co by se stalo, kdyby..´ vidím jako sázku na jistotu. Krásné hraní přeji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva dárky! U nás slavíme jedny narozeniny pár dní před vánoci (=dneska :), takže moc dárků nedáváme a necháváme si je na vánoce. No a mladší Andulka toho k prvním narozeninám moc nedostala, protože spoustu hraček už má chudák z druhý ruky. No, ale k vánocům pro ni mám mimo jiné Koníka z fatry, což je dost podobný tý vaší žirafě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluju oslavenkyni k narozeninám! U nás je to teď dárková smršť - chanuka, narozeniny, svátek, vánoce. Už nevím, o co si pro Erwína říkat. Příští rok to musím nějak rozumně pořešit, jinak se budeme muset stěhovat do většího bytu.

      Vymazat
  3. to tahací duplo máme taky :)

    OdpovědětVymazat