středa 13. listopadu 2013

TO CHCI! / RELAX!!!

Chtění v tomhle případě přestává stačit. Relax začínám NUTNĚ potřebovat. Tělo si už o něj taky říká. Jenže Erwín zrovna prožívá období kvílení, Typoška pracuje jako ďas, hlídací babička toho teď má taky nad hlavu a včera jsem se dozvěděla, že teta Blanka, která mě každý čtvrtek z téhle otročiny na pár hodin vysvobozuje, je nemocná. Zírám na tenhle obrázek a nechávám do sebe vstupovat ten poklidný zrelaxovaný úsměv a doufám, že na sebe aspoň trochu té pohody přenesu... Nenechám si přeci zkazit náladu tím, že se nám běhěm dvou dnů rozbila sušička a vrtačka, včera jsem prospala Erwínovo očkování (ehm, ve 14.45) a počasí je na draka. Stávají se přeci horší věci!

12 komentářů:

  1. Přesně tak, hlavu vzhůru! A opakovat mantru...Jsem krásná, skvělá a schopná matka!

    OdpovědětVymazat
  2. Prospala očkování, dobrý :D tak snad brzo přijde... Já se tady snažím psychicky připravit na konec listopadu, kdy bude L. týden pryč :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi bylo blbý to pak doktorce říkat. :) Lhát neumím, tak jsem musela s pravdou ven, aby si pak nemyslela ještě něco horšího... Joj, týden sama doma, to ti vůbec nezávidím.

      Vymazat
  3. Já si myslim, že bychom měly sázet hlavně na vzájemnou výpomoc - když nás prostě civilizace hodila do situace, kdy každá matka ve svym bytě sama daleeko od příbuzných jede nadoraz, tak by se ty osamoceny matky měly prostě spojit, děti si vyměňovat a hotovo. Peníze na hlídání se nechce dávat nikomu, když je mateřská jaká je. Já byla včera po 7 měsících poprvé sama tři hodiny ve městě a bylo to TAK super:) Jenom jet tramvají sama. Když nikdo ze známých nemá děti podobného věku, je to fakt nářez a já navrhuju se spojit. Nevim jak, ale je to díra na mateřským trhu evidentně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme za sebou 20 měsíců, takže jdu do toho - do čehokoliv! ;)

      Vymazat
    2. Souhlas! Jen se na hlídání cizích dětí ještě necítím dostatečně připravená. Ale nápad je to rozhodně dobrej!

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chůva je právě "teta" Blanka. Ale i ona občas onemocní...

      Vymazat
  5. Poklona;) Pokud by jste chtěli vrtačku, tak zapůjčit mohu. Pokud bys měla zuby otištěné do obrubníku bytí, večerní hlídání bujííím bujííím, ale kočárkování zvládám, tak když tak se ozvou uštvaná dobrůtek sobotních autorka;)
    Strejda eR

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkně napsané. Sám bych také už nějaký relax po dlouhé době docela potřeboval. Mám ovšem trochu problém s tím, že prostě neumím "vypnout." Snažím se to ale napravit. Teď nedávno jsem například narazil na tento článek kde mají docela užitečné rady ohledně toho, jak správně relaxovat. Snažím se jich držet a opravdu to pomáhá.

    OdpovědětVymazat